Workinholland. Wij zijn een arbeidsbemiddingsbureau met een sterke focus op de persoon! Onze organisatie maakt zich sterk voor de beste match tussen werknemer en werkgever met optimale aandacht voor beide partijen. Wij zijn actief binnen de luchtvrachtsector en de techniek. Vanuit onze vestiging op Schiphol bedienen wij onze klanten op de luchthaven en vanuit ons kantoor in Houten bedienen wij onze technische klanten. Dit doen we met een klein team van 10 enthousiaste medewerkers! 

Workinholland zorgt voor haar werknemers

Er zijn veel bureaus die banen aanbieden en waarom zou je dan voor Workinholland kiezen? Wat zijn de voordelen? In werk gaat nogal wat tijd zitten. Veel mensen werken tegenwoordig deeltijd, maar dan nog ben je behoorlijk druk met werk. Het is dan wel fijn dat je dan iets doet wat je leuk vindt. Daar kunnen wij jou bij helpen. Wij kunnen je een mooie uitdaging bieden op werkgebied en wij proberen je te faciliteren in hetgeen jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren! Dit is belangrijk, want iedereen heeft zo haar of zijn wensen. Door hier achter te komen en hierover in gesprek te blijven, kunnen we een lange samenwerking aangaan. We weten dat wanneer jij tevreden bent, onze klant tevreden is. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je happy bent op je werk!

We zijn trots op onze uitstekende begeleiding en dat 91% van onze kandidaten door de opdrachtgevers worden overgenomen. Daar doen wij het voor!

Nog vragen?

Heb je vragen over Workinholland? Neem gerust contact met ons op en laat het ons weten als je nog vragen of opmerkingen hebt.